woensdag 13 januari 2010

Tentenverhuur Zwijndrecht Tentenverhuur Kruibeke

Contact tentenverhuur Levabache:
Levabache B.V.B.A. - Lindenstraat - 9150 Kruibeke - België - tel. +32 (0)475 46 11 87

Reeds vanaf de jaren 60 is het confectioneren van allerlei type doeken een duurzame en vooruitstrevende bedrijvigheid binnenin het bedrijf geweest en is op dit moment nog steeds aan een volle expansie onderhevig.

Wat vroeger enkel en alleen uit verscheidene vormen van katoen kon vervaardigd worden, heeft nu door de jaren heen een enorm groot aanbod aan kwaliteiten, zoals nylon, kunststofvezel, glasvezel, polyester, pvc, katoen, vynil, enz… als grondstof en verwerkingsproduct meegekregen. Kleuren worden in tientallen schakeringen voorgesteld en géén enkele combinatie lijkt nog onmogelijk.

Ook de assemblage en/of confectietechnieken zijn met rasse schreden naar een efficiente werkwijze geëvolueerd. Niet alleen de traditionele stikmachine maakt nog deel uit van de afwerkingsmogelijkheden, maar tal van andere apparaturen hebben hun plaats op de werkvloer opgeëist. Enkele voorbeelden hiervan zijn de computergestuurde thermiche laswagens die hun mogelijkheden tot een perfect harmonie tussen apparaat, grondstof en arbeider laten blijken, ook de hoogfrequent lastoestellen die andermaal op fijngevoelige produkten en afwerkingen hun noodzakelijkheid bewijzen in een veeleisend klimaat, zijn onmisbaar geworden in de confectie.
Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij zoveel mogelijk alle takken in onze branche trachten te bespelen door middel van taakbewust personeel hun verantwoordelijkheid en productkennis te optimaliseren.

In ons bedrijf kan men vier hoofdactiviteiten terugvinden die elk een eigen struktuur hebben gecreëerd.

ZEILMAKERIJ
Vervaardigen van alle type zeilen voor bedrijven en partikulieren.
ZONWERING
Assembleren en monteren van knikarm/en of terrasschermen, verandazonwering, screen's, markiezen, rolluiken en alle binnenzonwering voor zowel bedrijven als privé-sektor.
FEESTTENTEN TENTENVERHUUR
Verkoop, verhuur en fabricatie van een uitgebreid assortiment tentstrukturen met bijhorende nevenprodukten voor bedrijven en partikulieren.
GARNIEREN EN STOFFEREN
Bekleding van stoelen, banken en tal van andere produkten in leder, skai of stof.

Condities Tentenverhuur

In geval van akkoord voor tentenverhuur wordt door de firma Levabache een verhuurkontrakt opgesteld dat door beide partijen ondertekend word voor akkoord. Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het opstellen en afbreken van de tent ten overstaan van derden. Bij plaatsing op openbare wegen, pleinen of dergelijke wordt er verondersteld dat de huurder reeds de nodige maatregelen heeft getroffen.
tentenverhuur Zwijndrecht Kruibeke

Tentenverhuur Kessel

Welkom bij Delta tenten...

Al meer dan 20 jaar staat Delta Tenten borg voor goede service en kwaliteit. ‘Uitdagingen niet uit de weg gaan, maar ze realiseren’ is ons motto. Wat kleinschalig begon, groeide al gauw uit tot een professioneel bedrijf dat actief is over het hele land.
Delta Tenten biedt u onderdak voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bedrijfs- en privéfeesten, opendeurdagen, beurzen, stockage- en winkelruimten, sportevenementen, …. Tevens voldoen al onze constructies aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze eigen productie- en confectieafdeling maken in de kortste tijd uw aangepaste tent, zeiltjes voor aanhangwagens, voortenten, ….

Al onze tenten kunnen ondermeer voorzien worden van een cassettevloer, harde panelen, deuren en binnenbekleding.
Kortom, bij Delta Tenten bent u aan het juiste adres. Het enthousiaste team helpt u graag verder.

Verhuur van Pyramidetenten, aluhallen, spantenten en meer.

Contact: Tentenverhuur Delta tenten
Oude Bevelsesteenweg 97a - 2560 Kessel
T 03 481 93 32- F 03 411 05 48- E info@deltatenten.be

Maatsch. zetel: Hulstestraat - Nijlen

Tentenverhuur Izegem

Van festivals tot mega-events, van privéfeesten tot bedrijfsevenementen. De tenten van CGS is al jaren specialist in professionele tenten. om te huren of te kopen. Op korte of lange termijn. Voor bruiloften, opendeurdagen, evenementen, beurzen en tentoonstellingen. Maar ook voor opslag- en verkoopruimtes. In alle soorten en maten, maar met telkens één constante : een uitstekende kwaliteit.

Onze knowhow en ervaring staat garant voor een perfecte technische betrouwbaarheid. Elke tent wordt nauwkeurig gecontroleerd op stabiliteit en brandveiligheid, en beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen. Bovendien bent u zeker dat u altijd de meest geavanceerde oplossing krijgt. met toepassing van de nieuwste technologie en materialen: ultralichte synthetische stoffen, aluminium structuren, stabiele vloersystemen, ...

Vertel ons uw plannen, en we geven uw ideeën ruimte. Met een tent op maat van uw evenementen en uw doelpubliek. Als u dat wilt, kleden we uw tent volledig aan: met decoratie, binnenstoffering, tapijten, planten, ... Ook hier zijn uw smaak en wensen richtinggevend. Bovendien kunnen we ook de volledige functionele uitrusting verzorgen : verlichting, verwarming, airco, meubilair, podium, dansvloer, geluidsinstallatie,...

U merkt het : CGS verhuurt niet zomaar een tent, maar een totaaloplossing. Kom er eens over praten. Samen maken we uw project tot een succes.

Tentenverhuur privéfeesten - verhuur trouwtenten

Bij een stijlvolle trouwpartij past een luxetent. CGS biedt u een quasi onbeperkte keuze aan. Het ontwerp, de kleuren en de decoratie worden precies afgestemd op uw wensen. Laat uw fantasie de vrije loop... en beleef het huwelijk van uw dromen in een sprookjesdecor.

Voor elk privédeest verhuurt CGS tenten op maat : tuinfeest, jubileum, ... In elke gewenste vorm. Onze tenten hebben altijd iets feestelijk. Ze zorgen voor een schitterend decor en een warme, gezellige sfeer. Maar daarnaast zijn ze ook functioneel: ze bieden bescherming tegen zon, regen en wind. Zo bent u zeker dat het weer nooit de spelbreker wordt van uw feest.

Tenteverhuur bedrijfsfeesten

U organiseert een opendeurdag, seminarie of personeelsfeest ? Dan hebt u een tent nodig die aan alle technische criteria voldoet: qua capaciteit, veiligheid en inrichting. Maar ook: een tent die de uitstraling van uw business verstrekt. Stijlvol, professioneel en degelijk afgewerkt. ZO zien we dat bij CGS. Met elke tent die we voor u optrekken, bouwen we mee aan uw imago.Event na event, succes na succes.

Tenten voor beurzen en markten

Hoe zorgt u dat uw beurs méér bezoekers trekt? Of dat uw promotieactie écht opvalt? Trek de aandacht van uw klanten met één of meer orginele tenten. CGS biedt u heel wat mogelijkheden aan: van één stijlvolle onthaaltent tot een compleet, luxueus tentendorp. Ook hier is flexibiliteit troef en steelt kwaliteit de show!

Tentenverhuur voor evenementen

Bij manifestaties en grote happenings biedt een tent van CGS niets dan voordelen. Zo'n hedendaagse tent is veelzijdiger dan gelijk welke zaal. U kunt de vorm en de opstelling vrij bepalen en precies afstemmen op de situatie. Wilt u dat uw publiek een mooi uitzicht heeft, dan laat u een tent met verdiepingen plaatsen. Ook voor de inrichting en afwerking hebt u een waaier aan keuzemogelijkheden. Zo geven glazen ramen of boogvensters uw tent een exclusief cachet.

Van plaatselijk buurtfeest tot internationaal muziekfestival... CGS biedt voor elk evenement een flexible oplossing aan. Wilt u een podium, een publiekstribune of een complete dancing? Geen probleem: CGS tovert het allemaal in enkele uren tevoorschijn. Waar u wilt, wanneer u wilt. En met een maximum aan comfort voor de feestvierders.

Contact tentenverhuur Izegem


CGS Lodewijk de Raetlaan 55
8870 Izegem Belgium
Tel.: +32 (0)51 210384
Fax: +32 (0)51 240337
E-mail: info@cgstenten.be
tentenverhuur Izegem

Tentenverhuur Maldegem

Feesttenten of opslagruimte van Europatenten: puur tentenverhuur

Een geslaagd evenement? Dat begint bij Europatenten...
Tentenverhuur - feesttenten

U wil een tent huren? Maak een keuze uit ons uitgebreide tentengamma. Of het nu gaat om feesttenten of opslagruimte, u vindt beslist een betrouwbare oplossing op uw maat. Gaat u voor gewoon of luxueus? Met Europatenten kiest u sowieso voor een stijlvolle aankleding van uw evenement op eender welke locatie.

Maak u geen zorgen over weer en wind, dat doen wij wel. U kan zich gerust concentreren op de organisatie van het hele gebeuren.

Tentenverhuur Tent huren

Verhuur klassieke Allutenten

Geen evenement zonder kader- of alutent

Een klassieke alutent of kadertent bestaat uit vrijdragend aluminium zonder middenpijlers en met een minimale verankering.

Alutenten kunnen gekoppeld worden aan andere tenten of gebouwen. Op die manier kan u uw terrein optimaal gebruiken.

Naast een tent volgens uw behoeften, staan ook uw veiligheid en het gebruiksgemak centraal. Zo worden de vloeren en overgangen, waar verschillende tenten aan elkaar worden gekoppeld, op hetzelfde niveau geplaatst.

De tent kan worden voorzien van een lichtdoorlatend, een lichtwerend of een transparant zeildak. De zijkanten bestaan op hun beurt standaard uit witte lichtwerende schuifzeilen uit pvc. U kan echter ook kiezen voor zijkantzeilen met boogvensters of transparante zijkanten. Ook glazen ramen of witte zijwanden in pvc behoren tot de mogelijkheden.

De alutenten of kadertenten zijn uiterst geschikt voor bedrijfsfeesten, beurzen en privéfeesten of als opslagruimte.

Dankzij de ruime keuze op vlak van aankleding, heeft elke tent een eigen uitstraling.


Kortom, u kan rekenen op een flexibele oplossing, een klantvriendelijke service en een betrouwbare tent. Ontdek snel ons gamma alutenten en alles voor de inrichting van uw tent.

Tentenverhuur Pagodetent, piramidetent of paviljoentent

Een piramidetent wordt ook wel 's paviljoentent of pagodetent genoemd en heeft een afmeting van 5 m op 5 m en een vierkant grondoppervlak.

Deze tent is bijzonder veelzijdig en springt meteen in het oog dankzij haar elegante vorm. Het is dan ook de ideale tent als ingang, verkoopruimte of voor productpresentaties, beurzen enz.

U kan verschillende piramidetenten aan elkaar schakelen met behulp van goten, tochtstrips en vloerverbindingen.

De zijkantzeilen bestaan aan drie zijden uit pvc ramen en kunnen worden opengeschoven.

Sinds kort hebben wij onze reeks pagodetenten aangevuld met een nieuw type. In deze laatste nieuwe pagodetent kunnen deuren worden geplaatst en kan het logo van uw bedrijf op de fries worden gedrukt.

Wenst u de pagode-, paviljoen- of piramidetent in een specifiek kleur? Dan kan u bij ons terecht voor de gepaste zeilen.

De aluhal: de Rolls Royce onder de hallen

Verkiest u een hal boven een tent? Dan bent u ook daarvoor bij Europatenten aan het juiste adres.

De aluhallen zijn voorzien van een cassettevloer uit stevige Noorse dennenhouten latjes met een draagkracht van maar liefst 600 kilo per vierkante meter. Dankzij het kliksysteem aan een metalen kader, kan de vloer worden aangepast aan de hellingsgraad van het terrein.

De hallen hebben een breedte van

* 3 m
* 5 m
* 8 m
* 10 m
* 12 m
* 15 m
* 20 m
* 25 m
* 30 m


De lengte van de aluhallen is in principe onbeperkt en loopt op met vakeenheden van 5 m.

In de hal kunnen deuren voorzien worden die makkelijk open te krijgen zijn in geval van nood.

Om het geheel een stijlvolle uitstraling te geven, kan u kiezen tussen een geplisseerde of strakke binnenstoffering.

Verhuur spantenten

Verhuur van spantenten voor al uw evenementen

Wil u een authentieke tent op uw evenement? Kies dan voor een spantent. Dit type tent is de voorloper van alle andere tenten.

Een spantent is wellicht het best te vergelijken met een circustent. Ze is kleurrijk, heeft spanbanden en wordt door middel van stalen pinnen van 120 cm in de grond verankerd.
Dit betekent wel dat enkel een zachte ondergrond geschikt is om de tent op te zetten. Hou hier zeker rekening mee wanneer u het offerteformulier invult.

Om uw veiligheid en die van de andere feestgangers te garanderen, worden ook alle masten en staakjes met pinnen verankerd.

Al onze spantenten worden standaard verhuurd met een losse houten vloer die rechtstreeks op een vlak en effen terrein kan worden geplaatst.

De spantenten zijn verkrijgbaar in volgende breedtes

* 16 m
* 20 m
* 26 m
* 32 m

De opbouw van de spantenten gebeurt meestal door medewerkers van de organisator zodat het budget binnen de perken blijft. Rekent u liever op de expertise van Europatenten? Dan steekt ons personeel graag een handje toe.

Verhuur feesttenten

Verhuur feesttenten voor een geslaagd tuinfeest

De tuinfeesttent of countrytent is, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate geschikt om uw tuinfeest in een stijlvol kleedje te steken.

De zeildoek is ecru en rondom voorzien van ramen die zijn afgewerkt met een fronton in rustiek groen.

Net als een klassieke spantent zijn er in een countrytent masten voorzien per deelvlak van 5 m. De totale breedte van de tent beslaat 10 m en de lengte bedraagt 40 m.

Als ingang wordt er een standaard ingangsluifel voorzien van 2.5 m op 4 m in dezelfde kleur als de countrytent.

Voor de ondergrond kan u kiezen tussen een losse houten vloer of een cassettevloer.

Hou er wel rekening mee dat een feesttent voor uw tuinfeest enkel op een net grasplein kan worden gebouwd.

De verhuur van feesttenten? Dan moet u bij Europatenten zijn. Of bent u veeleer op zoek naar extra stockage? Ook dan zit u goed bij ons.

Tentenverhuur Walkways

Walkway: het laatste nieuwtje in de wandelgangen

Een walkway of overdekte wandelgang bestaat uit gebogen aluminium en kan worden gebruikt als ingangsluifel, als overgang tussen een aluhal en een gebouw, tussen twee gebouwen of als overdekte wandelgang om uw gasten naar de juiste plaats te leiden.

Wat met bochten? Vraagt u zich af. Ook dat is geen probleem. Dankzij de bochtsegmenten is een walkway op gelijk welke locatie de perfecte verbinding tussen twee plaatsen.

Maar dat is lang niet alles. Een walkway kan evengoed dienst doen als bijvoorbeeld verkoopstand. De constructie kan namelijk rondom worden afgesloten met zeildoek zodat er een aparte tent ontstaat.

Ook aan de afwerking van de walkway werd gedacht. U kan het geheel feestelijk afwerken door de luifel aan te kleden of te kiezen voor een wandelgang met vloer, tapijt of andere bekleding.

Contact Tentenverhuur Maldegem

Zit u met een vraag of wenst u meer informatie over Europatenten? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Een offerte aanvragen of een tent reserveren? De beller is sneller.

Europatenten
Krommewege 74
9990 Maldegem

Tel: +32(0)50 71 15 57
Fax: +32(0)50 71 75 22
info@europatenten.be