donderdag 1 oktober 2009

Tentenverhuur Bree

tentenverhuur Bree
De Boer Tenten NV
Industrieterrein Kanaal-Noord 1303 3960 Bree Limburg
  • Hoofd: 089 47 31 31
  • Fax: 089 47 37 77

Pyramide tentenverhuur


De Pyramide tent is een moderne vierkante pagodetent en is zeer geschikt voor feesten. Leverbaar in oppervlaktes van 16, 25, 36 of 64 m².
Zij-gordijnen met of zonder boogramen
Het geheel is vrijstaand zonder scheerlijnen en middenmast. De Pyramide tent is rondom voorzien van PVC- zijgordijnen waarvan tenminste één zijde is voorzien van decoratieve PVC- boogramen.

Modulaire koppeling
Het is een stevige aluminium tentconstructie die door de modulaire uitvoering in elke gewenste combinatie en hoeveelheid kan worden geschakeld, waardoor - als het ware - een gezellig dorpje kan worden gebouwd.

Stijlvolle evenementen
Deze tent wordt ook verhuurd voor stijlvolle productpresentaties en bij culinaire evenementen, maar is natuurlijk ook uitstekend te gebruiken voor een besloten tuinfeestje, familiereünie, trouwpartij of barbecue. Leverbaar met en zonder systeemvloer.

Verhuur Chalet tenten


De karakteristieke De Boer Chalet tent is er in drie varianten: 6 x 6, 8 x 8 en 9 x 9 meter. De Chalet tent is een uiterst stijlvol hospitality paviljoen en party unit, voorzien van een fraai gevormd pagodedak.
Het Chalet tentdak is vervaardigd door onze beste zeilmakers die een perfecte coupe wisten te realiseren door vele banen zeildoek samen te voegen tot een rimpelloos geheel. Hierdoor wordt vanuit iedere hoek van de tent een kenmerkende vloeiende dakvorm bereikt. Door een geïntegreerd systeem voor regenwaterafvoer wordt het hemelwater weggeleid via de kolommen.

Chalet tenten zijn onderling onbeperkt koppelbaar. Bij grote feestcomplexen waar hoge eisen worden gesteld aan ambiance, luxe en sfeer worden Chalet tenten vaak gebruikt als representatieve entree. De hoge futuristische dakvorm zorgt voor een extra attractieve uitstraling.

Flexibele mogelijkheden
Het unieke De Boer nok ventilatiesysteem zorgt voor de natuurlijke afvoer van lucht en rook. Daardoor ontstaat een prettig binnenklimaat. Het speciale geïsoleerde dakzeil laat geen licht door. Hierdoor wordt een sfeervolle, intieme en klimatologisch optimaal beheersbare binnenruimte gerealiseerd. U kunt kiezen uit vaste wanden met een decoratief zuilmotief, luxe rookglaspanelen, zelfsluitende glazen deuren voorzien van pushbars en deurdrangers, nooddeuren of bijvoorbeeld PVC- zijgordijnen met boogramen. De Chalet tent wordt verhuurd met of zonder houten systeemvloer.

Feesttent verhuur


De mondiaal tent is een 15 meter brede feestelijke modulaire spantent met pagode-look.
De Mondial tent heeft een variabele lengte. Verlengingssegmenten van 8 meter bieden de mogelijkheid dit sfeervolle onderkomen aan te passen aan het aantal gasten dat moet worden geaccommodeerd. De membraan- dakconstructie loopt door van mast naar mast. Dit levert een decoratieve, futuristische dakvorm op. De perfecte coupe van het membraan dak voorkomt eventueel hinderlijk klapperen van zeildoek.

Mondiaal moduultent
De mondial moduultent geeft nog meer mogelijkheden. Als variant op Mondial tent kan de Mondial moduultent niet alleen in de lengte maar ook in de breedte uitgebreid worden. Door creatief gebruik te maken van één van de speciale uitbreidingsmodules kan deze tent omgetoverd worden in elk gewenste vorm en grootte. Uitbreidingen in de breedte kunnen bijvoorbeeld benut worden voor plaatsing van bars of buffetten. Dit geldt ook voor de realisatie van een rustig hoekje als aparte sfeer in een totale ambiance of als toegang tot een naast gelegen ruimte. De specialisten van De Boer helpen u graag bij het ontwerpen van uw persoonlijke Mondiaal moduultent.

Feesttent bij uitstek
De mondial tent kunt u huren met en zonder vloer. De Mondial tent wordt vooral gebruikt als representatieve feesttent. Door de feeërieke en stijlvolle dakvorm heeft de tent weinig decoratie nodig.

Natuurlijke ventilatie
De Mondiaal tent is voorzien van een nok ventilatiesysteem. Warme lucht en rook verlaten de tent via de nok. Dit systeem, in combinatie met de speciale dakvorm, zorgt voor een optimale natuurlijke klimaatbeheersing.

Verhuur paviljoen tenten


Het Akropolis paviljoen combineert de functies van hospitality-, party- en entreetent. Het Akropolis paviljoen vormt een stijlvol geheel met een duidelijk eigen karaker en sfeer.
De uitvoering is in pagodevorm, met een standaard ventilatiesysteem in de nok. Het markante, vrijstaande zeshoekige model, met een doorsnede van 12 meter heeft een nuttig oppervlak van 97 m², maar kan uiteraard vergroot worden door meerdere paviljoenen aan elkaar te koppelen. Door zijn honingraatvorm laat deze tent zich eenvoudig omtoveren tot een creatief en sfeervol Akropolis Village.

Het lichtondoordringbare tentdak heeft een uitgekiende vormgeving waardoor het tentdoek, ook bij stormachtige omstandigheden, niet klappert. Het regenwater wordt effectief opgevangen via een in de spantpoten geïntegreerd systeem en onder de vloer afgevoerd. Hierdoor blijven de zijwanden volkomen droog. De naam heeft de Akropolis tent ontleend aan zijn karakteristieke PVC- zijwandpanelen met decoratief zuilreliëf. Deze kunnen eventueel worden vervangen door diverse deursoorten, luxe rookglaspanelen of soepele PVC- zijgordijnen met boogramen, die bij mooi weer kunnen worden geopend. Naar keuze op te bouwen met of zonder houten systeemvloer die voorzien is van een antisliplaag. Natuurlijk is de Akropolis tent koppelbaar aan alle andere De Boer constructies.

De Akropolis tent heeft een eigen, chique sfeer die door veel mensen hoog wordt gewaardeerd. Door deze vorm en door het gebruik van de allerbeste materialen heeft een Akropolis tent weinig decoratie nodig.

Vanwege het stijlvolle karakter wordt deze modulaire paviljoentent vaak verhuurd voor feesten en bruiloften.