woensdag 13 januari 2010

Tentenverhuur Zwijndrecht Tentenverhuur Kruibeke

Contact tentenverhuur Levabache:
Levabache B.V.B.A. - Lindenstraat - 9150 Kruibeke - België - tel. +32 (0)475 46 11 87

Reeds vanaf de jaren 60 is het confectioneren van allerlei type doeken een duurzame en vooruitstrevende bedrijvigheid binnenin het bedrijf geweest en is op dit moment nog steeds aan een volle expansie onderhevig.

Wat vroeger enkel en alleen uit verscheidene vormen van katoen kon vervaardigd worden, heeft nu door de jaren heen een enorm groot aanbod aan kwaliteiten, zoals nylon, kunststofvezel, glasvezel, polyester, pvc, katoen, vynil, enz… als grondstof en verwerkingsproduct meegekregen. Kleuren worden in tientallen schakeringen voorgesteld en géén enkele combinatie lijkt nog onmogelijk.

Ook de assemblage en/of confectietechnieken zijn met rasse schreden naar een efficiente werkwijze geëvolueerd. Niet alleen de traditionele stikmachine maakt nog deel uit van de afwerkingsmogelijkheden, maar tal van andere apparaturen hebben hun plaats op de werkvloer opgeëist. Enkele voorbeelden hiervan zijn de computergestuurde thermiche laswagens die hun mogelijkheden tot een perfect harmonie tussen apparaat, grondstof en arbeider laten blijken, ook de hoogfrequent lastoestellen die andermaal op fijngevoelige produkten en afwerkingen hun noodzakelijkheid bewijzen in een veeleisend klimaat, zijn onmisbaar geworden in de confectie.
Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij zoveel mogelijk alle takken in onze branche trachten te bespelen door middel van taakbewust personeel hun verantwoordelijkheid en productkennis te optimaliseren.

In ons bedrijf kan men vier hoofdactiviteiten terugvinden die elk een eigen struktuur hebben gecreëerd.

ZEILMAKERIJ
Vervaardigen van alle type zeilen voor bedrijven en partikulieren.
ZONWERING
Assembleren en monteren van knikarm/en of terrasschermen, verandazonwering, screen's, markiezen, rolluiken en alle binnenzonwering voor zowel bedrijven als privé-sektor.
FEESTTENTEN TENTENVERHUUR
Verkoop, verhuur en fabricatie van een uitgebreid assortiment tentstrukturen met bijhorende nevenprodukten voor bedrijven en partikulieren.
GARNIEREN EN STOFFEREN
Bekleding van stoelen, banken en tal van andere produkten in leder, skai of stof.

Condities Tentenverhuur

In geval van akkoord voor tentenverhuur wordt door de firma Levabache een verhuurkontrakt opgesteld dat door beide partijen ondertekend word voor akkoord. Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het opstellen en afbreken van de tent ten overstaan van derden. Bij plaatsing op openbare wegen, pleinen of dergelijke wordt er verondersteld dat de huurder reeds de nodige maatregelen heeft getroffen.
tentenverhuur Zwijndrecht Kruibeke