woensdag 11 november 2009

Tentenverhuur Dessel

Voor elk soort evenement een tent!

Melis Events verhuurt U een gamma van tenten in diverse formaten. Van spantenten en VIP-tenten tot opblaasbare speelstructuren voor de kleinsten. Daarnaast verzorgen wij ook catering en decoratie. Kortom, uw evenement wordt een geslaagd feest.
Referenties

Renault V.I. Belgium , Subaru Belgium,
Toyota Belgium, Sail Antwerpen - Brabo Open, Monumentenzorg Koning Boudewijn, Elf - Oil Belgium

Verhuur Spantenten

Evenementenservice Melis biedt U spantenten in diverse breedte's. Standaardmaten zijn 10, 15 en 20m breedte. Maar wij kunnen U ook 24 en 32m breedte aanbieden. Kortom of U tent moet hebben voor 40 mensen of 5000 mensen, wij hebben het voor U.
32m Spantent

Deze tent is volledig verduisterd en kan vlot onderdak bieden aan 4500 personen. Aan de buitenzijde is de tent bordeaux voorzien van enkele grote sterren, welke van deze tent een echte blikvanger maakt op uw evenement. Aan de binnenzijde kozen we voor zwart, omdat dit het meest optimale resultaat biedt voor al uw belichting. De binnenzijde werd opgewaardeerd door diverse sterren in verschillende afmetingen wat een extra dimensie geeft aan deze tent: u waant zich echt tussen de sterren.
tentenverhuur Dessel

Verhuur VIP tenten

pagode 5x5m

Deze structuren zijn volledig wit en voorzien van Gothische raammotieven. Dit paviljoen is tevens moduleerbaar met al onze andere structuren en hebben talloze mogelijkheden tot gebruik, ze kunnen dienst doen als inkom aan een groter paviljoen, of met meerdere aan elkaar gekoppeld of afzonderlijk geplaatst een heel sfeervol tintje geven aan uw activiteiten.

zeshoekig paviljoen 67m2

Deze structuur heeft een doormeter van 10 meter overhoeks en volledig wit van kleur.
Eveneens kunnen enkele zijden voorzien worden van Gothische raammotieven. Deze tent biedt onderdak aan een 20 tot 50tal personen, afhankelijk van de opstelling, maar kan vlot uitgebreid worden met de pagodes van 5x5 meter wat een attractief geheel vormt.

aluminium paviljoen 6m breedte

Deze structuren zijn eveneens wit en voorzien van Gothische raammotieven.

Deze vorm van paviljoenen worden vaak geplaatst voor kleine feestjes of geven een gepast onderdak voor uw vips op uw activiteit. Deze structuren kunnen telkens per 3m in de lengte aangepast worden.

aluminium paviljoen 10, 12, 16, 20m breedte

Als u iets meer uitstraling wil geven aan uw activiteit, dan zijn deze paviljoententen de gepaste oplossing. Ongeacht hun gebruik voor privéfeesten of opendeurdagen, deze structuren staan steeds garant voor een niet te evenaren kwaliteit.

decoratie

Voor de afwerking van uw aluminium paviljoen of zelfs bedrijfshal, maken wij op uw vraag graag een passend voorstel naar ieders budget, gaande van hemelbekleding, zijwanddrappage, tapijt, verlichting, kortom teveel om op te noemen.

Verhuur Accessoires

Houten vloeren

Ook voor houten vloeren hebben we steeds de ideale oplossing en kunt u kiezen uit diverse systemen.

Het gewone vloerplaat systeem bestaat uit houten platen van 0,5x5 meter en is voorzien van de nodige klampen om een optimaal resultaat te bekomen.

Ligt uw terrein niet volledig egaal, dan kan je deze vloeren makkelijk ondervullen met klein opvulmateriaal.

Ook indien uw terrein grote oneffenheden vertoond, kunnen we u verder helpen. Zelfs een sterk hellend vlak vormt voor ons geen enkel probleem.


Vloer op balklaag

Dit zorgt steeds voor een egalisatie van 100% en is vooral aangewezen bij aluminiumpaviljoenen.

Tafels en stoelen

We hebben een uitgebreid gamma van rechthoekige tafels in diverse lengtes en breedtes, maar ook voor ronde tafels kunt u bij ons terecht, voor 6-8 en zelfs tot 10 personen. U kan ook een beroep op ons doen voor praattafels en alle nodige tafellinnen.

Ook voor stoelen kan u bij ons terecht. Dit gaat van een gewone klapstoel tot een met stof beklede stapelstoel, en zelfs tuinstoelen kunnen wij u aanbieden.

Verwarming

Op gebied van verwarming kunt u kiezen tussen gas en mazout.

De verwarmingen op gas zijn ideaal bij kleinere tenten en hebben door hun vormgeving een neutraal karakter.

Heeft u een grotere ruimte te verwarmen, dan hebben we met de indirecte mazoutverwarming de ideale oplossing. De verbranding gebeurt buiten en de warmte komt door flexibele buizen naar binnen.

Licht en geluid - DJ's

Wij kunnen voor elke tent een prachtige lichtshow voorzien, al dan niet in samenwerking met één van onze dj's. Vraag naar onze speciale voorwaarden indien u een totaalpakket wenst.

Tentenverhuur Melis - Events
Kastelsedijk 32
2480 Dessel
België

Tentenverhuur Bouwel (Grobbendonk)

tentenverhuur Bouwel Grobbendonk

Welkom bij Al'okkee tentenverhuur



AL’OKKEE-tenten zorgen voor de juiste sfeer op uw party of evenement. Op onze website krijgt u een beeld van de tenten en welke mogelijkheden wij u kunnen aanbieden. naar onze website

Al onze tenten zijn combineerbaar, en beschikbaar in verschillende maten. Ook alle toebehoren (vloeren, verlichting, verwarming, enz.) vindt u bij ons

Wenst u informatie of een offerte, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij begroeten u met enthousiasme.

AL’OKKEE werkt met het gepatenteerde Giulio Barbieri systeem.

Het wit gelakt buizenstel loopt langs de buitenzijde van de tent. Dit maakt onze tenten uniek en herkenbaar.

De elegante tenten springen meteen in het oog door hun mooi strak design en hun prima afwerking.

Aanbod tentenverhuur


Aanbod

Een greep uit ons assortiment:

* Luxe pagodetenten 4mx4m, 4mx5m, 4mx6m, 5mx5m, 5mx6m, 10mx10m
* Luxe pagodetenten type vijfhoek, zeshoek

Al deze modules zijn combineerbaar.

Verder kan u bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw tent (vloer, verlichting, verwarming, tafels, stoelen, linnen,...)

Events

AL’OKKEE is uw partner voor evenementen en feesten.

Of het nu gaat om een communiefeest, een personeelsfeest, een party van een 40-jarige of een sportevenement… AL’OKKEE werkt voor u een creatief concept uit aangepast aan uw wensen en budget en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het geheel!

Samen met professionele partners zorgen wij voor een enthousiast team van A tot Z.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer info!

* AL’OKKEE
Guido Gezellelaan 4
2288 Bouwel

* Tel: 0032 14 50 21 75
Gsm Jan : 0476 /39 76 54
GSM Rita: 0474/89 35 80

* E-mail: info@alokkee.be

Verkoop van tenten

Verkoop

Alle tenten worden ook te koop aangeboden.

Bent u van plan om uw terras te overdekken, zoekt u een opslagplaats zonder bouwvergunning, wil je graag een eigen feesttent, …

Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor verdere vrijblijvende informatie!