zaterdag 17 oktober 2009

Tentenverhuur Gent

tentenerhuur Gent
DWC Verhuurcenter
Alfons Braeckmanlaan 235A 9040 Sint-Amandsberg (Gent) Oost-Vlaanderen
  • Hoofd: 09 230 27 19
  • Fax: 09 230 27 14

Heeft u binnenkort een feestje te vieren?

DWC-VERHUUR kan u daar ongetwijfeld een handje
bij helpen met zijn jarenlange ervaring in verhuring
van tenten.
DWC Verhuurcenter in Sint-Amandsberg is uw specialist in fabricage en verhuur van tenten, tafels, stoelen en ander feestmateriaal.

Op vlak van tenten hebben wij kadertenten, partytenten, plooitenten, starshade, en pyramidetenten ter beschikking. Naast de verhuur van tenten kunt u bij ons ook terecht voor springkastelen, feestmateriaal, toebehoren en horecamateriaal. Tafels, stoelen, receptietafels, staantafels, verwarming, verlichting, bar, tapinstallatie, toog, spoelbak, barbeque, frigo,... Dit zijn maar enkele van de vele zaken die wij aanbieden.

Tentenverhuur Heist-Op-Den-Berg

alutenten verhuur tenten
The Tentshop
Heistse Hoekstraat (Industriepark C) 10B 2220 Heist-Op-Den-Berg Antwerpen
  • Hoofd: 015 23 00 26
  • Fax: 015 23 00 43
Voor alle evenementen en feesten hebben wij aangepaste oplossingen.

The Tentshop verhurt de klassieke spantenten, maar ook hypermoderne alu-hallen. Verder zijn er frametenten, verschillende paviljoententen en walk-ways of overdekte gangen.

Bovendien verhuren we vloeren, tapijten, verlengdraden, verwarming, stoelen en tafels.
Voor speciale feesten hebben we speciale aanbiedingen: Oosterse sferen, of liever stijlvol zakelijk of romantisch?

We werken snel en vlot en veilig, volgens de strengste normen. We bieden U graag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuw in ons assortiment is de exclusieve tent ‘FOUNDOUK'.
Door onszelf ontworpen en gebouwd, wordt dit de blikvanger van de volgende jaren in tentenland !

Paviljoententen

De paviljoententen verhuren wij in diverse maten (4, 5 en 10 meter breed) en uitvoeringen: de Athenatenten en de 6-hoekige Viennatenten. Deze luxetenten worden verhuurd voor diverse gelegenheden zoals recepties, tuinfeesten, barbecue, doorgang tussen 2 bedrijfsgebouwen, exposities, productpresentaties, festivals, ... . Eveneens is het mogelijk deze tenten aan mekaar of aan onze grotere alu-hallen te koppelen d.m.v. regengoten. De paviljoententen kunnen voorzien worden van boogvensters, stoffering, vloeren, verlichting en verwarming.
Al onze tenten hebben brandattesten.

Verhuur spantenten

Ondanks de opkomst van de alu-hallen zijn deze tenten nog steeds populair qua tentenverhuur. Snelle en eenvoudige opbouw- en afbraaktijd is een groot voordeel. Dorpsfeest, festival, cyclocross, .... de spantenten zijn op deze evenementen niet meer weg te denken.
We kunnen deze tenten in verschillende afmetingen bij u plaatsen. De spantenten zijn te huur in 3 verschillende breedtes: 10, 15 & 20 meter. Om de veiligheid en stabiliteit van onze tenten te garanderen, gebruiken we spanriemen die zorgvuldig worden verankerd. Bovendien zijn alle tenten gemaakt in brandwerend zeildoek.

Verhuur Alu-hallen

Alu-hallen zijn met hun klassieke vorm en hun praktische binnenruimte ruimte veelzijdig toe te passen: een huwelijksfeest, een beurs, tijdelijke opslagruimte, bedrijfsfeesten, een VIPruimte,... En met de gepaste aankleding tovert u de ruimte om tot een luxueuse feestzaal. De alu-hallen worden verhuurd in verschillende breedtes, namelijk 6, 8, 10, 15 & 20meter. Sommige kunnen met een puntdak worden voorzien. De alu-hallen zijn voorzien van nooddeuren en zijn vervaardigd uit brandwerend zeildoek.

Speciale tenten

Naast de tradionele tenten kan u bij ons ook enkele speciale tenten huren:
Foundouk: Genoemd naar een hippe lounge bar in Marrakech. Dit is een zeer orginele, door onszelf ontwikkelde, nieuwe tent. Deze opaal zwarte tent met zilveren accenten is uniek in België en zal uw feest onvergetelijk maken. Als u wil zorgen we ook voor een exclusieve, luxueuse inrichting.

Marokkaanse tentenverhuur: Een feest in een Oosterse sfeer? We verhuren een assortiment van handgemaakte Caïdale-tenten. De mogelijkheden zijn onbeperkt: een sprookjeshuwelijksfeest, een exotisch tuinfeest, een huwelijksnacht, een multicultureel gebeuren,... alles is mogelijk in een Arabisch tentendorp. Voor de 'Oosterse' projecten werken we samen met Black Sheep Productions.