woensdag 27 januari 2010

Tentenverhuur Sint Katelijne Waver

Tentrent
Generaal Deschachtstraat 52
2860 Sint Katelijne Waver
Tentrent is een familiebedrijf in tentenverhuur dat werd opgericht in 2001,

Vele van onze producten hebben te maken met festiviteiten. Wij zullen alles in het werk stellen om U evenement te doen slagen, wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen zowel op gebied van prijs als kwaliteit. Ben je tevreden zeg het verder, heb je een probleem vertel het ons, dit laat ons toe om onze service naar de toekomst toe continu te verbeteren.
tentrent tentenverhuur Sint Katelijne Waver

Wij staan 7 dagen op 7 voor U klaar
Kurt Batens 0495 537555 info@tentrent.be

Thierry Liekens 0477 605852 t.liekens@tentrent.be


StartpaginaVerhuurvoorwaarden

Algemene

Door gebruik te maken van de tentenverhuurdiensten van de firma ‘Tentrent’ verklaart de huurder deze voorwaarden te kennen en in te staan voor de stipte naleving ervan. Facturen dienen contacnt te worden betaald , of bij uitzondering door overschrijving binnen de 7 dagen, bij laattijdige betaling zullen de wettelijke intresten toegepast worden. Bij annulering binnen een termijn van 1 maand is de volledige huurprijs verschuldigd. Bij elke andere annulering dient de helft van de huurprijs betaald te worden.De huurder blijft op elk ogenblik verantwoordelijk voor het ontleende materiaal en het correct gebruik vanaf het ogenblik van levering tot afhaling. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, kwetsuren of andere schadelijke gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de ontleende materialen Verzekering van het gehuurde materiaal is ten laste van de huurder Bij onvoorziene weersomstandigheden kan de verhuurder niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadigingen die hieruit voortvloeien. De huurder is verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of bevuiling van verhuurde tenten. Bij beschadiging, bevuiling, verlies of diefstal zullen de kosten ten bedrage van de herstellingskosten, reinigingskosten of de werkelijke waarde op het ogenblik van de ontlening van de huurder teruggevorderd worden. Andere betalingsvoorwaarden dienen schriftelijk vermeld te worden op de huurovereenkomst. Geldigheidsduur offerte: 1 maand onder voorbehoud van voldoende voorraad. Bij ondertekening van het contract dient een voorschot betaald te worden van 50% met minimum van €50. Het resterende bedrag dient bij oplevering vereffend te worden.
Tenten

Tenten worden, indien nodig, ongeacht de ondergrond verankerd. De prijzen zijn berekend indien de verankering op de normale manier kan gebeuren d.m.v. piketten. Zoniet wordt een meerprijs gerekend voor het plaatsen van gewichten en het boren van pikettengaten. Prijzen gelden bij een goede bereikbaarheid en berijdbaarheid van het terrein met vrachtwagen en heftruck; bij egale en niet hellende ondergrond. Een eventuele meerprijs wordt berekend na bezichtiging van het terrein. Eventuele wachttijden veroorzaakt door geparkeerde auto’s,geen verkeersvrije straten of pleinen, enz. dienen te worden vergoed (30euro per uur en per persoon). De elektriciteitvoorziening dient door de huurder voorzien te worden tot op max. 20m van de door ons geplaatste installaties. Bij onweer of sterke wind (>3-4 Beaufort) moet de tent afgesloten worden. Het is verboden te bakken, braden of te frituren in de tenten. Het is verboden de tenten van de tentenverhuur als stalling voor dieren te gebruiken. Het aantal volwassen personen als hulp wordt aangegeven op de bestelbon, bij niet aanwezig zijn van de nodige hulp wordt €25/persoon aangerekend voor opstellen en idem voor afbreken