zondag 18 oktober 2009

Tentenverhuur Ingelmunster

tentenverhuur West-Vlaanderen
Tenten Vannieuwenhuyze bvba BVBA
Deefakkerstraat 3 8770 Ingelmunster
West-Vlaanderen
Hoofd: 051 48 69 60
Fax:
051 48 51 09
http://www.tentenvannieuwenhuyze.be
info@tentenvannieuwenhuyze.be

Wil u een tent huren omdat u trouwt, u graag recepties of feestjes geeft? U verjaart maar eens in de vier jaar en u doet dat dus met stijl? U bent gek op tuinfeesten samen met familie, vrienden én ... de barbecue? U heeft uw baas ontslagen, ging met vervroegd pensioen en u heeft dan ook de hele wijk en het voltallig personeel uitgenodigd, om dat te vieren? Zoon of dochterlief is aan zijn of haar communie toe?

Kortom, u viert feest. Welnu, wat u ook te vieren heeft, Tenten Vannieuwenhuyze verhuurt u een feest- of gelegenheidstent. Waar u die wilt, hoe groot u ze wilt en wanneer u dat maar wilt. Stop dus met zoeken naar een geschikte tentenverhuur.
Met Tenten Vannieuwenhuyze is feesten nog nooit zo makkelijk geweest.

Vandaag de dag is Tenten Vannieuwenhuyze in de eerste plaats een fabrikant van allerhande types tenten. Deze tenten van eigen makelij worden vervolgens zowel te koop als te huur aangeboden.

Verhuur feesttenten

Feesttenten zijn uitermate geschikt voor allerlei feesten en worden vooral geplaatst op wijkfeesten, fuiven, handelsbeurzen, optredens en andere evenementen. Feesttenten bieden u een ideale bescherming tegen wind en regen wanneer de weersomstandigheden niet meezitten.
U kunt kiezen uit verhuur van kadertenten en spantenten. Het dak is steeds wit en de zijkanten hebben een vertikaal gestreepte bruin-beige tint.

Verhuur luxetenten

Origineel en sfeervol feesten in een gehuurde luxetent. Wij hebben voor elk wat wils, eenvoudig of luxueus. Qua afwerking kunt zo ver gaan als u wilt. Wij kunnen er werkelijk iets zeer fraais van maken. Iets waar familie, vrienden en kennissen nog lang over zullen napraten.
Wat de luxetenten betreft kunt u afhankelijk van het soort feest opteren om pyramidetenten, kadertenten of het unieke vario-systeem te huren. Ieder type kan bovendien naar wens versierd en gedecoreerd worden.

Verhuur van gewone en exclusieve tenten- spatiale structuren-flexibel-alle maten

Tentenverhuur Rumst

tentenverhur Rumst Antwerpen
Flandria Rent is 12 jaar actief in de wereld van het verhuur van tenten. Gegroeid uit een klein familiebedrijf, heeft Flandria Rent doorheen de laatste jaren een stevig reputatie opgebouwd zelfs ver buiten onze landsgrenzen. Flandria Rent kan rekenen op een geoliede machine van medewerkers zowel op kantoor als in the field onder leiding van “dirigent” Patrick De Boeck, die Flandria Rent gemaakt heeft tot wat het vandaag de dag is.
10.000den m² tenten in voorraad voor verhuur, al dan niet met VIP decoratie, duizenden stoelen en tafels in verschillende maten en uitvoeringen. Zowel de multinational als de particulier wordt bij ons met dezelfde service verder geholpen.

Binnen Flandria Rent kunnen wij naast tentenverhuur eveneens beschikken over een eigen atelier voor herstellingen zowel aan constructiemateriaal als aan zeilen, een professionele was- en drooginstallatie voor decoratiedoeken, stoelhoezen en een “carwash” voor zeilen.

Binnen België gaat Flandria Rent er prat op dat wij de niet alleen qua service en kwaliteit tot de top behoren maar ook qua normering, beantwoorden de tenten van Flandria Rent aan de strengste eisen, attesten en bouwboeken kunnen zo voorgelegd worden. Dit brengt ook met zich mee dat Flandria Rent de mogelijkheid heeft om zonder problemen te bouwen in landen als Duitsland en Frankrijk waar de wettelijk bouwvoorschriften het strengst zijn.
  • Hoofd: 015 32 20 11
  • Fax: 015 32 20 12