woensdag 13 januari 2010

Tentenverhuur Izegem

Van festivals tot mega-events, van privéfeesten tot bedrijfsevenementen. De tenten van CGS is al jaren specialist in professionele tenten. om te huren of te kopen. Op korte of lange termijn. Voor bruiloften, opendeurdagen, evenementen, beurzen en tentoonstellingen. Maar ook voor opslag- en verkoopruimtes. In alle soorten en maten, maar met telkens één constante : een uitstekende kwaliteit.

Onze knowhow en ervaring staat garant voor een perfecte technische betrouwbaarheid. Elke tent wordt nauwkeurig gecontroleerd op stabiliteit en brandveiligheid, en beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen. Bovendien bent u zeker dat u altijd de meest geavanceerde oplossing krijgt. met toepassing van de nieuwste technologie en materialen: ultralichte synthetische stoffen, aluminium structuren, stabiele vloersystemen, ...

Vertel ons uw plannen, en we geven uw ideeën ruimte. Met een tent op maat van uw evenementen en uw doelpubliek. Als u dat wilt, kleden we uw tent volledig aan: met decoratie, binnenstoffering, tapijten, planten, ... Ook hier zijn uw smaak en wensen richtinggevend. Bovendien kunnen we ook de volledige functionele uitrusting verzorgen : verlichting, verwarming, airco, meubilair, podium, dansvloer, geluidsinstallatie,...

U merkt het : CGS verhuurt niet zomaar een tent, maar een totaaloplossing. Kom er eens over praten. Samen maken we uw project tot een succes.

Tentenverhuur privéfeesten - verhuur trouwtenten

Bij een stijlvolle trouwpartij past een luxetent. CGS biedt u een quasi onbeperkte keuze aan. Het ontwerp, de kleuren en de decoratie worden precies afgestemd op uw wensen. Laat uw fantasie de vrije loop... en beleef het huwelijk van uw dromen in een sprookjesdecor.

Voor elk privédeest verhuurt CGS tenten op maat : tuinfeest, jubileum, ... In elke gewenste vorm. Onze tenten hebben altijd iets feestelijk. Ze zorgen voor een schitterend decor en een warme, gezellige sfeer. Maar daarnaast zijn ze ook functioneel: ze bieden bescherming tegen zon, regen en wind. Zo bent u zeker dat het weer nooit de spelbreker wordt van uw feest.

Tenteverhuur bedrijfsfeesten

U organiseert een opendeurdag, seminarie of personeelsfeest ? Dan hebt u een tent nodig die aan alle technische criteria voldoet: qua capaciteit, veiligheid en inrichting. Maar ook: een tent die de uitstraling van uw business verstrekt. Stijlvol, professioneel en degelijk afgewerkt. ZO zien we dat bij CGS. Met elke tent die we voor u optrekken, bouwen we mee aan uw imago.Event na event, succes na succes.

Tenten voor beurzen en markten

Hoe zorgt u dat uw beurs méér bezoekers trekt? Of dat uw promotieactie écht opvalt? Trek de aandacht van uw klanten met één of meer orginele tenten. CGS biedt u heel wat mogelijkheden aan: van één stijlvolle onthaaltent tot een compleet, luxueus tentendorp. Ook hier is flexibiliteit troef en steelt kwaliteit de show!

Tentenverhuur voor evenementen

Bij manifestaties en grote happenings biedt een tent van CGS niets dan voordelen. Zo'n hedendaagse tent is veelzijdiger dan gelijk welke zaal. U kunt de vorm en de opstelling vrij bepalen en precies afstemmen op de situatie. Wilt u dat uw publiek een mooi uitzicht heeft, dan laat u een tent met verdiepingen plaatsen. Ook voor de inrichting en afwerking hebt u een waaier aan keuzemogelijkheden. Zo geven glazen ramen of boogvensters uw tent een exclusief cachet.

Van plaatselijk buurtfeest tot internationaal muziekfestival... CGS biedt voor elk evenement een flexible oplossing aan. Wilt u een podium, een publiekstribune of een complete dancing? Geen probleem: CGS tovert het allemaal in enkele uren tevoorschijn. Waar u wilt, wanneer u wilt. En met een maximum aan comfort voor de feestvierders.

Contact tentenverhuur Izegem


CGS Lodewijk de Raetlaan 55
8870 Izegem Belgium
Tel.: +32 (0)51 210384
Fax: +32 (0)51 240337
E-mail: info@cgstenten.be
tentenverhuur Izegem