dinsdag 4 oktober 2011

Parasol van riet

Aangeboden: Parasol van riet Prijs: Op aanvraag

  • Parasol van riet:
Het frame van de parasol bestaat uit vuren hout. De parasol is gedekt met Chinees riet. Op de foto is het hout gebeitst in 2 lagen in de tint '' grey wash '.

De Standaard diameter van de parasol is 2.30 m. Ook is de parasol deomontabel verkrijgbaar. Het frame is dan uit de draagpaal te halen.

  • Praattafel:
De praattafels zijn gemaakt van steigerhout. Het blad van de tafel is opgeschuurd zodat er geen splinters of oneffenheden in zitten. De rest van de tafel is licht opgeschuurd zodat de structuur zorgt voor een ruwe uitstraling. Op de foto is de tafel in 2 lagen gebeitst in de tint '' grey wash''.

Bij voorkeur:
Indien de tafel tevens dient als ondersteuning voor een parasol, dan wordt aan de binnenzijde van de tafel een trechter toegepast, met daaronder een paalhouder. Dit zorgt er voor dat de parasol voldoende ondersteuning heeft.

De afmetingen van de tafel zijn:
- Tafelblad: 100x100 cm
- Hoogte bovenkant blad is 110 cm

  • Barkrukken:
Het zitvlak van de barkruk loopt schuin af van buiten naar binnen. Dit zorgt voor een comfortabel zitgedeelte. Alle verbindingen zijn verlijmd, dit zorgt voor een extra stevig resultaat.

Onder de poten van de barkrukken zitten kunstof doppen, deze zorgen ervoor dat de poten nooit geheel in het water staan. Op de foto zijn de barkrukken in 2 lagen gebeitst in de tint '' grey wash ''.

De afmetingen van de barkrukken zijn:
- Hoogte bovenkant barkruk: 80 cm
- Afmeting zitvlak: 35x35 cm
meer info