donderdag 22 oktober 2009

Tentenverhuur Halle

tentenverhuur halle

G.B.S. Hamont NV
Korte Watertorenstraat 2 3930 Hamont (Hamont-Achel) Brabant

  • Hoofd: 011 44 51 74
  • Fax: 011 62 20 52

Verhuur tiptenten

Heeft U een studentenfeestje, barbecue of wenst U een terras te overkappen, dan is dit de ideale oplossing. Door zijn eenvoudige buizen – constructie zijn deze tentjes makkelijk te plaatsen, en worden daarom door de meeste klanten zelf afgehaald. Naar wens kunnen wij deze ook plaatsen eventueel met houten vloer + tapijt , een dakvelum met een witte luchter waardoor het deze tentjes een gezellige sfeer geeft voor communiefeesten, trouwfeesten, enz….
Zijhoogte: 2m.25 - Nokhoogte: 4m.00

verhuur partytenten

Party – tenten hebben het voordeel dat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden, net zoals de tiptenten, zodat men creatief kan bezig zijn. Met of zonder boogvensters straalt deze combinatie romantiek uit. Ideaal om terrassen te overkappen, huiskamer te vergroten, enz… Zijhoogte: 2m.25 - Nokhoogte: 4m.00

verhuur spantenten

witte daken en wit/blauwe muren, brandwerend. Kan geplaatst worden eventueel met houten vloer, podium, dansvloer.
Verschillende afmetingen: 15m. – 20m. breedte en lengte per 5m.

Deze opvallende spantent heeft een zijhoogte van 3m. en een nokhoogte van 8m.50 met 3 rijen masten welke 7m.50 uit elkaar staan. Zeer zware stabiele tent waarbij wij dan ook zo vrij zijn om hulp te vragen bij het opbouwen en afbreken. Ook te verkrijgen met vloer, dansvloer, podium zoals afgebeeld.

verhuur paviljoententen

Ideaal voor langere termijnen. Vb.: opslagplaatsen gedurende de wintermaanden, overkapping voor paardrijden, tennisbanen of een gewone werkhal enz. Heeft U iets nodig, zoek niet verder, wij kunnen U dit bezorgen. Vraag vrijblijvend prijzen , wij proberen U zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

verhuur kadertenten

In combinatie met grote vloercasetten zijn deze tenten 100% stabiel en geven een mooie afwerking. De kadertenten hebben zachte pvc-wanden met eventueel boogvenster, wat het geheel meer klasse geeft.

Wij kunnen deze tent nog meer verfraaien met een volledige décoratie van dakvélum, muurvélum, tapijt, parijse luchters, parijse lantaarns, planten, tafels en stoelen, enz….zie hiervoor de pagina Décoratie.