donderdag 22 oktober 2009

Tentenverhuur Duffel

tentenverhuur Duffel
Hebt u een tuinfeest, communie of gewoon een lekker zomerse BBQ in het vooruitzicht? Een bedrijfsfeest of opendeurdag van uw bedrijf in het verschiet?

Niet zeker van het Belgische weer? Geen zin of ruimte om al uw genodigden in huis te plaatsen? Wilt u uw evenement de uitstraling en klasse geven die het verdient?

Dan bent u bij MnM-rent aan het juiste adres...!!

Dat is meteen ook de reden waarom wij het verschil maken. Met één telefoontje kunt u zich vergewissen van al het beste feestmateriaal voor een geslaagd evenement met familie, vrienden of collega's.

Van tenten met passende vloer en terrasverwarming over tafels en stoelen tot servies, bestek en tafellinnen toe. Voor alles kan u bij ons terecht... Alles steeds tijdig bij u thuis geleverd én keurig geplaatst en afgebroken, dat is waar wij voor staan!

Neem even een kijkje op onze website en indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zijn steeds bereikbaar (7/7) en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat van uw tuin én budget !!

www.MNM-rent.com of bel 0497/44.24.36 (GERT) 0486/83.58.77 (PETER) of mail naar info@MNM-rent.com

Verhuur Pagodetenten


Op zoek naar net dat ietsje meer dan een goedkope partytent voor uw tuinfeest of opendeurdag? Dan bieden deze stijlvolle pagode-tenten de oplossing. Het solide aluminium frame met stevig zeildoek (650 g/m²) erover gespannen zorgt niet alleen voor een mooi, strak geheel maar ook voor een stevige constructie.

De tenten kunnen perfect wind- en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden m.b.v. goten zodat diverse opstellingen gecreëerd kunnen worden. Op die manier kunnen prachtige ruimtes gecreëerd worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en altijd even mooi en strak ogend.

Voor communiefeesten, party’s, barbecue’s of als inkomtent bij een opendeurdag... deze stijlvolle tent biedt steeds datgene wat de gelegenheid nodig heeft.

De tenten kunnen volledig afgesloten worden met zijpanelen, al dan niet voorzien van panoramische ruiten.

Verhuur piramide-tenten


Dankzij haar unieke vormgeving is deze tent een onvervalste blikvanger!

Met deze stijlvolle piramide-tent creëert u een exclusieve sfeer en geeft u stijl aan al uw feesten, beurzen of opendeurdagen.

Het grondplan van de piramide-tent is een gelijkzijdige zeshoek met een diameter van 17m. Hoogte van de tent in het middelpunt is 6m.

De 6 bogen zijn perfect water– en winddicht te maken met doorzichtige, afneembare zijpanelen. De tent biedt plaats aan 88 zittende of 150 staande gasten en kan ’s avonds sfeervol verlicht worden