vrijdag 16 oktober 2009

Tentenverhuur Merksplas

tentenverhuur Merksplas

Je wilt een feestje bouwen zonder alle rompslomp die daarbij komt kijken? Voor zo goed als alle soorten feesten hebben wij de gepaste oplossing, niet enkel de materialen maar ook de volledige logistieke ondersteuning kunnen wij verzorgen.

Of het nu gaat om een communiefeest, receptie, trouwfeest, jubileum, opendeurdag of een groots evenement zoals de Turnhoutse vrijdagen, jumpings etc. wie Locafest engageert voor een feest hoeft zich nergens zorgen over te maken.

De volledige organisatie is in veilige en deskundige handen van een verhuurbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in tentenverhuur. We verhuren kwalitatief hoogwaardige luxetenten, we verhuren ze in alle soorten en maten, ze kunnen volledig worden uitgerust naar gelang de wensen van de klant. Ons gamma is in de loop der jaren dusdanig uitgebreid dat we ook alle horeca- en catering benodigdheden kunnen aanbieden, van bierglas tot champagnebar.

Verhuur van o.a. partytenten, kadertenten, spantenten en tentvloeren. Benieuwd naar ons aanbod? Kom eens kijkje nemen in onze vernieuwde showroom te Merksplas.
Locafest
Veldenbergstraat 87
2330 Merksplas
Antwerpen
  • Hoofd: 014 63 55 33
  • Fax: 014 63 55 66